> ')&q` RbjbjqPqP .::Rg$$$$$$$$$hB$$$$$$$!$R$$$$:sv.70g,$$$$$$$$$$g$$$$$$Hi FriendsPls go thru this paper. I am sure it will help u clear d apti. the very first page is full of instructions n rules(3)(veryimp) and examples(2) [read it carefully]The test is known as box test 2DWork sheet answer sheet10,5,7 in box1, box2, box 3. get 12 in box 1 U have to write the box no in the bracketsand 15 in box3.use add only.no of steps reqd =3. along with d operation used. box-1 box-2 box-3 ResultExample 1: 10 5 7 box no. box no.Step1 5+7=12 5 7 [2] + [3] = [1]Step 2: 12 5 5+5=10 [2] + [2] = [3]Step 3: 12 5 10+5=15 [2] + [3] = [3]Rules:1. n+m=n or m where n,m are box no's.(if in the final step u get it in this form..UR ANSWER IS RIGHT)n*m=n or m 2. don't remember..something related to subtraction I guess..3. n/m=dividend..ignore the remainder (if 9.9..take 9..donot round off)Note:U have to get the values in specified no. of steps given in each problem.if u get it in less no of steps then be sure U R GOING WRONG SOME where.n if u exceed the no of steps as mentioned in d problem then be ready for 25%negative marking (though they have given space for additional steps)Moreover, even if u get d correct value in only one of the boxes.. ur score is zero for that particular problem. (consider the above example:if u get 12 in box 1 but 25 in box 3 then u will not gain ne mark..i.e,no marks for half right answer..no marks for d steps.). for each problem, they will mention the no.of steps as well as the operation .Total questions: 10, Time:1 hr1. 58,13,18 get 40 in box 1 and 85 in box3..use add only..3 steps.2. 69,70,71 18,19,20 27,28,29 get -3,-4,-5 in box 2 ..use ne/all operations..4 steps3. -1,0,2 -A A(A-1)(A+1) get A(A-1)(A-1)(A) in box 2 ..3 stepsuse multiply or divide4. C A AorC get C-A in box 1 and A-C in box 3 ...3 steps..use subtract only5. AC AB BC get 2C(B+A)-B(C-3A) in box1..(i.e3AB+2BC-BC+2AC)..3 steps..use add or subtract only6. x or y , if x=7 y=12 , if x=19y=24 get even value in box 1 ..2 steps 7. p(price per dozen) 84(expise...) 7(no.of bats) get total price+ expise in box1..4 steps.. use ne /all operations..4 steps8. big statement problem ..similar to problem no7.9. 17,42,3 get 50 in box 2 and 25 in box 3 ..3 steps..use add or subtract only.10. I don't rem..U have to be extremely quick wen solving these sums.1 hr seems long but tats not d case.some of the figures which I have written in this paper may get misplaced ..neways..best of luck to u all.By, Arun
QRhhmtRR,1h/ =!"#$%@@@NormalCJ_HaJmH sH tH DA@DDefault Paragraph FontRi@RTable Normal4
l4a(k@(No ListRTI0TI0R
RRFJ')5MQT.6QT33
QTmtYR@QQp<<QQR`@UnknownGz Times New Roman5Symbol3&z Arial"1h%
%
!4MMHP?mt2UserXPUserXPOh+'0T
(4<DLUserXPNormalUserXP2Microsoft Office Word@@Ts@s ՜.+,0hp
PriveMTitle
!"#$%(Root Entry FpHs*1TableWordDocument.SummaryInformation(DocumentSummaryInformation8CompObjq
FMicrosoft Office Word Document
MSWordDocWord.Document.89q